Yufkadan Lahmacun

Son güncelleme: 06.12.2007 18:04
  • malzemeler

    2 adet hazır yufka
    2 çorba kaşığı margarin
    harcı için
    250 gr. kıyma
    2 adet kuru soğan
    8-10 dal maydanoz
    2 adet domates
    tuz ve karabiber


    yapilisi

    Uygun büyüklükte yuvarlak fırın kabı yağlanır, üzerine yufka yerleştirilir, kenarlardan sarkan kısım alınır, tekrar üzerine yerleştirilir, margarin gezdirilir, ikinci yufka da aynı şekilde yerleştirilir, kalan margarin gezdirilir, kıyma ince kıyılmış, soğan, maydanoz, rende domates, tuz ve karabiber iyice karıştırılır, yufkanın üzerine yayılır, önceden ısıtılmış 200 derece fırında yufka kısmı pembeleşene kadar pişirilir.
#04.12.2007 10:43 0 0 0
  • lahmacun çok güzele benziyor.saol sindy
#06.12.2007 18:04 0 0 0