Kabuk Aşı / Malatya

Son güncelleme: 24.12.2007 15:09
  • MALZEMESİ

    1 kg. yağsız kemikli kuzu eti
    1 çay bardağı nohut
    20 adet kayısı kurusu
    2 yemek kaşığı tozşeker
    2 yemek kaşığı tereyağı
    2 yemek kaşığı salça
    Karabiber
    Tuz


    TARİF

    Kayısıyı 30 dakika suda bekletin.
    Eti yıkayıp tencereye koyun. Margarin ekleyin, et suyunu bırakıp çekene kadar bekleyin. Kayısıyı ilave edip kavurun. Üzerine salça, şeker, nohut, karabiber ve tuz koyup karıştırın. 3 bardak su ekleyip 60 dakika pişirin. Maydanozla süsledikten sonra servis yapın.
#21.12.2007 11:25 0 0 0
  • paylaşımın için saol sindy
#24.12.2007 15:09 0 0 0