1 Adet soğan
300 gr mantar
5 Adet sivri biber
1 Adet domates
2 Adet soğan
2-3 Adet taze soğan
3 Diş sarımsak
Yarım çorba kaşığı soya sosu
1.5 Çorba kaşığı sirke
50 gr kaşar peyniri rendesi
Yarım çay bardağından biraz fazla sıvıyağ
Tuz, karabiber
Hazırlanışı
* Tavada sıvıyağı kızdırıp,kıyılmış soğanı pembeleştirin.
* Ardından kuşbaşı doğranmış tavuk etini ekleyin.
* Etler renk değiştirip, yarı yarıya piştiğinde dörde kesilmiş mantarları ekleyin.
* Tuzu ve karabiberini ilave edip, mantar suyunu çekmeye başladığında doğranmış domatesleri ve biberleri ekleyin.
* 3 dakika sonra iri doğranmış taze soğanları ve sarımsakları ilave edin.
* 1 dakika sonra sirke ve soya sosunu ilave edin.
* Ateşten alıp güveç kaplarına aktarın.
* Kaşar peyniri rendesini üzerlerine serpip 200 dereceli fırında kaşarlar eriyene dek pişirin ve servis yapın.