Krem Santili Kabak

Son güncelleme: 14.02.2008 23:33
  • Malzemeler
    1 kg kabak
    3 Adet yumurta
    200 gr krem santi
    250 gr
    beyaz peynir
    Yarim demet maydanoz
    Yeteri kadar
    tuz,
    karabiber,
    dereotu

    Tarifi
    Kabaklarin, kabuklarini kaziyin. Yikayip tuzlu suda hafif yumusayincaya kadar haslayin. Kabaklari 1 cm kalinliginda boyuna kesin. Yaglanmis tepsiye sik olarak yerlestirin.
    Bir kapta üç yumurtayi iyice çirpin. Içerisine krem santi ilave ederek tekrar çirpin. Rendelenmis beyaz peynir ve ince kiyilmis dereotunu içerisine ilave edip karistirin.
    Yapmis oldugunuz karisimi kabaklarin üzerine dökün. Geriye kalan kabaklar ile üzerini kapatin. 200 derecede önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirin. Servis tabagina alarak servise sunun
#26.01.2008 23:15 0 0 0
  • kabak yemegini pek sevmem ama sanirim bu sekilde baya bi lezettli olur
    tesekkurler SU-PERISI
#27.01.2008 15:55 0 0 0
  • tarifin için saol su-perisi ellerine saglık ablacım
#14.02.2008 23:33 0 0 0