Terbiyeli Tike Kebabı (Kuşbaşı)

Son güncelleme: 03.07.2006 13:26
  • TERBİYELİ TİKE KEBABI (Kuşbaşı)

    M a l z e m e l e r

    * 500 gr. kebaplık et,
    * 100 gr. kuyruk,
    * 3-4 diş sarımsak,
    * 1 çorba kaşığı biber salçası,
    * 1 çorba kaşığı domates salçası,
    * 2 çorba kaşığı zeytin yağı,
    * Arzuya göre kırmızı biber, karabiber ve tuz.
    noimage
    HAZIRLANIŞI:

    Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır. Terbiyelemek için sarımsak, biber ve domates salçası, zeytinyağı, arzu edilen baharatlar ve tuz bir kapta ovulur. Bir gece bekletilir. Terbiyelenmiş etler şişlere 3-4 et 1 kuyruk olarak saplanır. Orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır.
#23.11.2004 16:30 0 0 0
  • nefis görünüyor, ellerine sağlık...
#19.12.2004 19:47 0 0 0
  • TEŞEKKÜRLER
#23.12.2004 11:46 0 0 0
  • ellerinize saglik cok tsk ler ederim
#07.05.2005 03:11 0 0 0
  • ellerine saglık
#07.05.2005 14:11 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:54 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:34 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 12:34 0 0 0
  • ElLeRiNe sAgLiK....


    TaRiF iCiN sAgOl
#15.10.2005 13:33 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler kardeşim eline sağlık
#12.12.2005 10:19 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:28 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:43 0 0 0
  • ellerine sağlık kardeşim
#28.12.2005 02:02 0 0 0
  • elinize sağlık güzel paylaşımların için
#08.01.2006 21:23 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yapanlara afiyet olsun.
#24.02.2006 22:06 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:38 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 13:26 0 0 0