Pasa pidesi

Son güncelleme: 01.03.2006 11:24
  • Malzemeler:
    -1,5 su bardağı Un
    -1/2 su bardağı Ilık Su
    -1 çay kaşığı Kuru Maya
    -1 çay kaşığı Tuz
    İçi için;
    -4 çorba kaşığı Kıyma
    -1 adet Soğan
    -1 adet Domates
    -1 adet Sivribiber
    -1 tutam Maydanoz
    -1 adet Yumurta
    -1/2 çay bardağı Kaşar Peynir
    -4 çorba kaşığı Tereyağı
    -1 çorba kaşığı Salça
    -Kırmızıbiber


    Yapılışı:
    Ilık suda mayayı eritip un ve tuzla karıştırarak sert bir hamur elde edin. Hamuru 20 dk. kadar dinlendirip enlemesine oval şekilde açın. Küçük küçük doğradığınız domatesleri, sivribiberleri, maydanozları ve soğanı bir kapta karıştırın. Kıymayı, tereyağını, salçayı ve baharatları da ekleyin. Hazırladığınız bu içi hamurun üzerine yayın. Pideyi 200 derecede ısıtılmış fırında pişmeye bırakın. Pişmesine yakın fırından çıkartıp üzerine bir adet yumurta kırıp rendelenmiş kaşar peynirini serpin ve yeniden fırına verip yaklaşık 4 -5 dk. kadar pişirin.
    Afiyet olsun.
#23.02.2005 21:35 0 0 0
  • ellerine saglik arkadasim beceremem ben bunlari yapmayi becerebilsem
#03.03.2005 01:31 0 0 0
  • ellerine saglik cok tessekür ederim arkadasim...
#11.05.2005 03:57 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 11:31 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 16:12 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:57 0 0 0
  • Ellerine saglik...

    Tarif icin tesekkürler
#14.10.2005 13:58 0 0 0
  • ,ellerine sağlık arkadaşım
#08.12.2005 23:54 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 13:12 0 0 0
  • Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.Ellerinize sağlık

#27.12.2005 23:43 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:19 0 0 0
  • Teşekkürler,ellerinize sağlık.Afiyet Olsun
#20.02.2006 23:20 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#01.03.2006 00:46 0 0 0
  • ellerine sağlık çok teşekkürler
#01.03.2006 11:24 0 0 0