Malzemeler:
-100 gr. Beyaz Peynir
-1 çay bardağı Kaşar Peynir
-Maydanoz
Krep için;
-1,5 su bardağı Un
-4 adet Yumurta
-1 su bardağı Süt
-2 çorba kaşığı Sıvı Yağ
-1 çorba kaşığı Maydanoz
-Tuz
Yapılışı:
Krep hamurunu hazırlamak için derince bir kaba unu, yumurtaları, sütü, sıvı yağı ve tuzu koyup karıştırın. Teflon tavayı hafifçe yağlayıp krep hamurundan yarım kepçe kadar dökün. Hamurları çevirerek arkalı önlü kızartın. Krepleri düz bir zemine alıp beyaz peynir ve kıyılmış maydanozlarla hazırlamış olduğunuz içten bir miktar koyup rulo şeklinde sarın. Krepleri dilimleyip çok hafif yağlanmış tepsiye dizin. Kreplerin üzerlerine rendelenmiş kaşar peynirlerini serpip 200 derece ısıdaki fırında peynirler eriyinceye kadar pişirin.
Afiyet olsun.