frigo pasta

Son güncelleme: 18.03.2006 23:18
  • Malzemeler:

    - 2 poşet çikolatalı toz krem şanti
    - 2 su bardağı süt
    - 3 yemek kaşığı toz şeker
    - 2 paket kakaolu bisküvi
    - 1 portakal kabuğu rendesi
    - 1 muz

    Süslemek için:


    - Kakao sosu
    - Krem şanti

    Yapılışı:


    Kakaolu büskivileri robotta kıyın. Çukur bir kaseye toz krem şantileri boşaltın. Portakal kabuğu rendesi, ezilmiş muz ve toz şekeri katıp karıştırın. Bisküvi ve sütü ekleyip iyice karıştırın. Yuvarlak bir kalıbı strech filmle kaplayın. Karışımı kaba alıp deep freeze'de dondurun. Servis yapacağınız zaman servis tabağına ters çevirip strech filmi alın. Üzerine çikolata sosu ve krem şanti ile süsleyip servis yapın.
#09.03.2005 10:24 0 0 0
  • ellerine saglik kardesim
#14.03.2005 01:30 0 0 0
  • ellerine emeklerine saglik
#19.03.2005 19:45 0 0 0
  • Yapmaya üsenmesem kalkip yaparim simdi!
#19.03.2005 20:25 0 0 0
  • ellerine saglik arkadasim...
#11.05.2005 03:54 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim
#24.09.2005 07:31 0 0 0
  • Ellerine ve emeklerine saglik
#27.09.2005 12:33 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 13:52 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:18 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:34 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 02:45 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:35 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 23:18 0 0 0