fasulye kavurması

Son güncelleme: 19.03.2006 10:21
  • Malzemeler:
    - 1/2 kg. yeşil fasulye,
    - 2 adet kuru soğan,
    - 3 adet domates,
    - 2 adet yumurta,
    - 3 yemek kaşığı tereyağ,
    - Tuz, karabiber.

    Yapılışı:
    Fasulyeleri ayıklayıp, yarım cm. kalınlığında kıyın. Kaynar tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğanı ince kıyın. Tereyağında kavurun. Domatesi rendeleyip ilave edin. Domates kavrulunca tuz ve karabiber ekleyin. Yumurtaları kırıp, hafif karıştırın. Fasulyeleri ekleyip, suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirip, sıcak servis yapın.
#09.03.2005 13:59 0 0 0
  • ellerine saglik dostum
#14.03.2005 01:13 0 0 0
  • tarife göre yaptım çok güzel değişik bir tat olmuş eline sağlık
#19.03.2005 21:02 0 0 0
  • güzel bir tarif
    ellerine saglik
#21.03.2005 15:49 0 0 0
  • saol dostum yaws(uykum geldii)
#28.03.2005 22:49 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 10:47 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 12:58 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 14:17 0 0 0
  • paylasim icin cok tessekur ederim
#12.10.2005 02:50 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:50 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:36 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:53 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
#19.03.2006 10:21 0 0 0