Cerkez Tavugu

Son güncelleme: 24.09.2008 23:41
  • Malzemeler.....
    1 Bütün tavuk
    400 gr ceviz ici
    Bir ekmek ici
    Sarımsak
    Tuz
    Karabiber

    YAPILISI

    Tavugu haslayin,suyunu sakin dökmeyin süzgecten gecirip
    bir kaba koyun...Harsladigimiz tavuk etini bir güzel didikleyin..
    Bu islemden sonra cevizleri eziip, ekmek iclerinide ufalayin..
    Robotu olanlar bu islemi daha kisa sürede yapabilir.....
    Bu iki malzememizi bir derin kaba koyup karistirin ve üzerine
    elde ettigimiz tavuk suyunu dikkatlice ilave edin fazlasini kaldirmayabilir..
    Sarimsagi ezip onuda ekleyin karabiber ve tuzuda ilave
    edin. Tuzu az koymaya özen gösterin ceviz fazlasini kaldirmaz
    ve lezzetli olmaz...Son olarak elde ettigimiz karisimi didikledigimiz
    tavukla karistirip servis edebiliriz.Arzuya göre pul biber üzerine
    ilave edilebilir
    afiyet olsun.....
#18.03.2005 13:04 0 0 0
  • teşekkürler
#18.03.2005 15:21 0 0 0
  • ellerine saglik
#19.03.2005 19:36 0 0 0
  • teşekkür ederim
#19.03.2005 21:08 0 0 0
  • Paylasimin icin tskler!
#19.03.2005 21:16 0 0 0
  • sag olasin arkadasim yemek tarifi icin
#20.03.2005 07:34 0 0 0
  • ellerin dert görmesin cok tessekür ederim arkadasim...
#11.05.2005 04:23 0 0 0
  • Tarifi yemek arşivime ekledim.
    Paylaşım için teşekkürler.
#05.06.2005 15:24 0 0 0
  • bi denemk gerek lazım .........
#06.06.2005 20:10 0 0 0
  • Ellerine saglik tesekkürler
#11.09.2005 19:54 0 0 0
  • Ellrine sağlık kardeşim
#21.09.2005 22:11 0 0 0
  • paylaşım için saol
#22.09.2005 00:01 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 09:12 0 0 0
  • teşekkürler saolasın
#12.12.2005 09:27 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:41 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:35 0 0 0
  • teşekkürler,ellerinize sağlık.
#24.02.2006 22:25 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 23:30 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 13:50 0 0 0