Malzemeler.....
1 Bütün tavuk
400 gr ceviz ici
Bir ekmek ici
Sarımsak
Tuz
Karabiber
YAPILISI
Tavugu haslayin,suyunu sakin dökmeyin süzgecten gecirip
bir kaba koyun...Harsladigimiz tavuk etini bir güzel didikleyin..
Bu islemden sonra cevizleri eziip, ekmek iclerinide ufalayin..
Robotu olanlar bu islemi daha kisa sürede yapabilir.....
Bu iki malzememizi bir derin kaba koyup karistirin ve üzerine
elde ettigimiz tavuk suyunu dikkatlice ilave edin fazlasini kaldirmayabilir..
Sarimsagi ezip onuda ekleyin karabiber ve tuzuda ilave
edin. Tuzu az koymaya özen gösterin ceviz fazlasini kaldirmaz
ve lezzetli olmaz...Son olarak elde ettigimiz karisimi didikledigimiz
tavukla karistirip servis edebiliriz.Arzuya göre pul biber üzerine
ilave edilebilir
afiyet olsun.....