Malzemeler:1 SU BARDAGI YOGURT
1 PAKET ERITILMIS MARGARIN
1 SU BARDAGI SIVISAG
1 PAKET KABARTMATOZU
-ALDIGI KADAR UN
Ic icin:1 SU BARDAGI CEVIZ ICI(IRI DÖVÜLMÜS)
1 CAY KASIGI TARCIN
Surup icin:3,5 SU BARDAGI SEKER
YARIM LIMON SUYU
Yapilisi:Margarin,sivi yag ve yogurt iyice karistirilir.Kabartmatozu ve un ilave edilerek yumusak bir hamur yogurulur.Hamurdan cevizden biraz büyük parcalar kopartilarak bezeler hazirlanir.Cay tabagi büyüklügünde acilir.Acilan yuvarlak parcalar kenarlarindan 1,5 cm kadar kesilir.(4 esit parca halinde.)Ortasina cevizli tarcin karisindan bir kasik konulur.Hamurun karsilikli iki parcasi birlestirilir.Diger iki parcada Gül sekci verilerek birlestirilir.Hafif yaglanan tepsiye dizilir.Önceden isitilmis firinda pembelesinceye kadar pisirilir.Önceden kaynatilip sogmus surup,sicak tatlinin üzerine kepceyle gezdirilir.Serbetini cektikten sonra servis yapilir...