Mısır Unlu İstavrit

Son güncelleme: 19.03.2006 10:03
  • noimage

    Malzemeler
    Mutfak
    Zorluk *
    Süre 25 dk.
    Kaç Kişilik 2
    Yöntem
    10 Adet istavrit
    1 Adet yumurtanın akı
    Mısır unu ve tuz
    Limon dilimleri
    Kızarmak için : Sıvıyağ

    Hazırlanışı
    Temizlenmiş ve yıkanmış istavritleri önce çırpılmış yumurta akına, sonra mısır ununa bulayın.
    Kızdırılmış sıvı yağda kızartın.
    Fazla yağını alması için birkaç dakika kağıt mutfak havlusunun üzerinde bekletin.
    Halka halka kestiğiniz limon dilimlerile süsleyerek servis yapın.
#11.04.2005 17:04 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#11.04.2005 21:56 0 0 0
  • Ellerine emegine saglik..
#11.04.2005 22:37 0 0 0
  • Ellerine sağlık dostum şimdi canım acayip balık istedi.
#13.04.2005 14:46 0 0 0
  • Ellerine saglik
#21.04.2005 02:42 0 0 0
  • [EMAIL]xxxxxxxxx@hotmail.com[/EMAIL]
#23.04.2005 02:52 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 09:31 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:10 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 20:04 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:25 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:57 0 0 0
  • emeğinize sağlık güzel tarifleriniz için teşekkürler
#05.03.2006 16:13 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
#19.03.2006 10:03 0 0 0