MALZEMELER
1 su bardağı portakal suyu
1 su bardağı irmik
3 su bardağı şeker
4 bardak su
1 portakal kabuğu rendesi
fındık
HAZIRLANIŞI
Fındık hariç bütün malzeme bir tencerede karıştırılır. Muhallebi kıvamına gelinceye kadar
pişirilir. Pişen kıvam sıcakken fincan kalıplarına dökülür. Buzdolabına konur. Soğuduktan sonra fincan ters çevrilip şekli çıkarılır. Üstüne 1 tane fındık konur.
KURAL -8-
Üyeler kendi aralarindaki özel sorunlarini board huzurunu bozacak bir sekilde diger üyelere yansitamaz.
KURAL -17-
Siyasi propaganda yapmak, bölücü mesaj iceren yazi ve resim paylasimi yapmak, din istismari yapan mesajlar, genel ahlaka aykiri küfürlü yazilar yazmak ve ayni sekilde baska bir üyeyi yada ücüncü bir sahsi kücültücü veya hakaret edici yazi yazilmasi yasaktir.
Nekadar sacma bir tatli ismi
hayatimda duymadim,hic sanmiyorum böyle isim oldugunu yasemince sen verdin bu ismi muhakkak
tesekkürler
@yasemince
ben sana ne kadar sacmasin demedim,yazilanlari düzgün oku ve kelimelerine dikkat et
ben ne sacma bir tatli ismi dedim.
üstelik bir tatli tarifesi icin burayi gegige döndürmenin hic anlami yok.
Bu konu Burada Kapansin !!! eger Kapanmassa ben konuyu kapatirim