Malzemeler
2 Adet Yumurta
1 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Su
1/2 Demet Dereotu
1/2 Paket Kabartma Tozu
1/2 Çay Bardağı Soda
2 Çay Kaşığı Tuz
5 Çorba Kaşığı Esmer Un
İçi İçin:
1 Adet Kabak
1 Adet Havuç
1/2 Demet Dereotu
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Çay Bardağı Bezelye
Yemeğin Tarifi
Hamuru yapmak için,süt,su,soda,un ve yumurtayı çukur bir kapta çırpalım.Daha sonra bu karışımın içine kabartma tozu,tuz ve kıyılmış dereotu koyup,çırpmaya devam edelim.
Teflon tavaya çırpılmış hamuru kepçeyle dökerek altını ve üstünü kızartalım.
Bütün sebzeleri küp küp doğrayalım.Bir tencerenin içine koyup,ocakta kendi suyuyla pişirelim.Sebzeler suyunu çekince,içine kıyılmış dereotu,tuz ve karabiberi ekleyelim.Krebin ortasına bu malzemeyi koyup,rulo yapalım.Dilerseniz üzerine bir miktar yağsız krema döküp,krebin sıcaklığıyla eritip servis yapalım