Yaz pastası - Mutfağımdan

Son güncelleme: 10.06.2009 14:08
  • ohoooo sende bir tarifi okuyamiyon, madem yapmiycan, hacan nicun
    bu kadar ilgilendin.

    Yani diyorki katilasana kadar cirpican ;)
#03.06.2009 23:45 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • Quark (Kwark) süt ve yagsiz peynirden elde edilen bir tür koyu krema. Meyve püresi ve meyve parçalari eklenerek tatli olarakta yenilebiliyor.

    noimage



    Grütze menekse ablaninda dedigi gibi kirmizi renkteki meyveler, meyve özleri, seker ve nisasta ile yapilan bir tür sos.



    Tarif için tesekkürler ablacim
#05.06.2009 20:09 0 0 0
  • Aciklamalarin icin tesekkürler Havil
#06.06.2009 08:48 0 0 0
  • aa bunu yapmasida kolaydir.. denerim mutlaka birgün :D
#06.06.2009 12:03 0 0 0
  • bu hafta sonu camiide Kermes var, bu pastadan yapip götürmeyi düsünüyorum...
#10.06.2009 12:53 0 0 0
  • Tesekkür ederim Havil

    Pazar günü yeniden yaptim bu pastadan fakat bu sefer kirmizi Grütze ve cilek aromali kremsanti kullandim. Tati cok daha güzel oldu. Bence siz de ilk öyle deneyin ;)
#10.06.2009 13:37 0 0 0
  • Kremsanti dedigin puddingmi gi, yoksa erdbeerli sahnede mi ciktida benim haberim yok?
    Yada bakkaldan türk usülü kremsantimi kullandin?

    kirmizi Grütze almistim zaten, ama bu krema isi kafami karistirdi
#10.06.2009 14:00 0 0 0
  • Bakkaldaki kremsanti, yani Türkish :)
#10.06.2009 14:08 0 0 0