Böğürtlenli Milföy Pastası

Son güncelleme: 18.08.2009 16:10
  • Malzemeler:

    6 adet Milföy hamuru
    1 kase böğürtlen
    pudra şekeri

    Krema için:

    2.5 su bardağı süt
    1 paket vanilya
    4 kaşık un
    yarım su bardağı şeker

    Hazırlanışı
    Milföy hamurlarını yağlı kağıdın üzerine koyarak 170 derecede ısıtılmış fırına sürün. Üzerleri çok kızarmasın ama katları açılana kadar pişirin. Bir yandan da kremayı hazırlayın. Vanilya hariç tüm malzemeyi bir tencere karıştırarak pişirin. Ocaktan almadan önce vanilyayı da ilave edin.

    Resimde ki gibi bir kat krema ve böğürtlen bir kat milföy hamuru koyarak pastanızı oluşturun.

    noimage
#18.08.2009 16:10 0 0 0