Tarhana Mantolu Tavuk Baget

Son güncelleme: 07.10.2009 07:54
  • Tarhana Mantolu Tavuk Baget - Tarhana Mantolu Tavuk Baget Tarifi

    noimage

    Malzemeler :
    10 tavuk baget
    tuz, karabiber
    patates

    Panelemek için:
    2 yumurta
    tarhana
    un

    Kızartmak için:
    Sıvıyağ

    Hazırlanışı :
    Tencereye tavuk bagetleri alın.Üzerine sıcak su ilave edin ve tavuk bagetleri yarı kıvamda pişirin.Panelemek için tavuk bagetlerin üzerine ilk olarak tuz,karabiber ilk önce unu bulayın,sonra yumrta ya bulayıın,en son tarhanaya bulayın.Patatesleri elma dilim şeklinde kesin.

    Elma dilimleri yarı kıvamda patatesleri haşlayın.Tavaya sıvıyağı alın ve ilk önce patatesleri kızartın ardından tavuk bagetleri kızartın.Servis tabağına patatesleri ve tavuk bagetleri ilave edip yeşillikler ile servis edin.
#07.10.2009 07:54 0 0 0