Elmalı Profiterol

Son güncelleme: 28.02.2006 21:54
  • ELMALI PROFİTEROL

    noimage


    Malzemeler:
    - 4 adet elma,
    - 1 paket pötibör bisküvi,
    - 1 çay fincanı hindistancevizi,
    - 1 yemek kaşığı pudra şekeri,
    - 1 paket kakaolu puding,
    - 2.5 su bardağı süt.

    Yapılışı:
    Elmaların kabuklarını soyup, rendeleyin. Bisküvileri robottan geçirin. Pudra şekeri ile elmalara ekleyin. Yoğurun. Hazırladığınız elmalı hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın. Hindistancevizine bulayıp, kubbe şeklinde servis tabağına dizip, buzdolabında 20 dakika bekletin. Kakaolu pudingi sütle pişirip, soğutun. Profiterolün üzerine döküp, fıstıkla süsleyip servis yapın.

    Afiyet olsun.
#09.10.2005 23:29 0 0 0
  • Tessekürler ellerine saglik
#11.10.2005 03:45 0 0 0
  • ALLAH razı olsun
    kardeşim ellerine sağlık
#12.10.2005 11:38 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 12:48 0 0 0
  • eline sağlık kardes
#18.10.2005 09:43 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.10.2005 13:41 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler canimin ici
#28.10.2005 02:33 0 0 0
  • çok güzel ve pratik bir tarif eline saglık
#19.11.2005 23:03 0 0 0
  • ellerine sağlık
#27.11.2005 23:28 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#06.12.2005 16:17 0 0 0
  • oy oy oy biri yapsada yesek ya
#07.12.2005 10:39 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:22 0 0 0
  • Çok teşekkür ederim
#25.12.2005 16:32 0 0 0
  • Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 23:57 0 0 0
  • Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
#22.02.2006 20:09 0 0 0
  • hımmmm çok severim teşekkürler.
#28.02.2006 21:54 0 0 0