Izgara Piliç Eti Salatası

Son güncelleme: 08.05.2006 14:48



  • MALZEMELER

    2 su bardağı haşlanmış ve oda sıcaklığında soğutulmuş Amerikan Pirinci
    500 gr. Kemiksiz ve derisi soyulmuş piliç göğüs eti
    1/2 çay kaşığı tuz
    1/2 çay kaşığı toz karabiber
    1-1/2 su bardağı diagonal olarak doğranmış kabak
    250 gr. Enginar içi (dondurulmuş, taze veya konserve)
    200 gr. Bezelye
    1 çay bardağı kırmızı biber
    1 çay bardağı İtalyan salata sosu veya başka bir sos
    1 çay kaşığı doğranmış fesleğen yaprağı
    Marul yaprakları


    HAZIRLANIŞI

    Piliç etine tuz ve biber serpin. Piliç göğüs eti ile kabağı ızgarada pişirin veya kaynatın. Sonra bunları buzdolabında soğutun ve piliç etini 1,8 cm kalınlığında küp şeklinde doğrayın. Pirinç, et, kabak, enginar içi, bezelye ve kırmızı biberi geniş bir kaseye koyun. Fesleğen yaprağı ile salata sosunu ufak bir kap içinde kanştırın. Bunu salatanın üzerine döküp hafif kanştırın. Marul yaprakları üzerinde servis yapabilirsiniz.

    4 Kişilik

    Her servis 472 kalori, 32 gr. Protein, 20 gr. Yağ, 41 gr. Karbonhidrat, 2 gr. Lif, 72 miligram kolesterol, ve 953 miligram sodyum içerir.
#17.10.2005 01:08 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#03.12.2005 22:19 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#06.12.2005 16:49 0 0 0
  • teşekkürler
#06.12.2005 21:14 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 22:36 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 09:55 0 0 0
  • paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#26.02.2006 03:31 0 0 0
  • teşekkürler
#08.05.2006 14:48 0 0 0