ETLI ŞAKŞUKA

Son güncelleme: 19.03.2006 08:31
  • MALZEMELER

    1/2 kg az yağlı kuzu kuşbaşı et
    6-7 adet dolmalık biber
    2 adet acı sivri biber
    2-3 orta boy domates
    2 orta boy kuru soğan
    kibrit kutusu kadar margarin
    tuz, karabiber
    4-5 adet yumurta


    HAZIRLANIŞI

    Önce kuzu eti suyunu çekince, yemeklik doğradığınız kuru soğanı ilave edip, biraz kavurun. Daha sonra üzerini örtecek kadar sıcak su ilave edip, etler yumuşayana kadar pişirin. Dolma biberleri yıkayıp boyuna olarak dörde bölün. Domatesleri yemeklik doğrayın. Arzuya göre acı biberleri de doğrayın. Hepsini, tuz ve karabiberini ilave edip, pişirin. İneceğine yakın içine yumurtaları kırıp, kapağını kapatın. Yumurtalar pişince servis yapın.
#17.10.2005 18:05 0 0 0
  • eline sağlık kardes
#30.10.2005 19:14 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#25.11.2005 13:53 0 0 0
  • ellerine sağlık
#29.11.2005 19:39 0 0 0
  • Ellerine saglık teşekkürler :cubuk:
#25.12.2005 17:11 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:12 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 08:31 0 0 0