SEBZELI KıYMALı BOHÇA

Son güncelleme: 11.12.2008 23:55
  • MALZEMELER
    1 bardak Amerikan Pirinci
    3 adet yufka
    2 adet domates
    3 adet sivri biber
    1/2 kg. kıyma
    1/2 demet dereotu
    1 fincan soya yağı
    Karabiber
    Tuz


    HAZIRLANIŞI

    İlk olarak bir tavanın içine yağı koyun, domatesleri, ince kıyılmış biberi, kıymayı, dereotunu, karabiberi, tuzu ve haşlanmış pirinci ekleyin ve 5 dakika kadar pişirin. Yufkaları kare kare kesin ve ortalarına hazırladığınız içten koyup bohça şeklinde kapatın. Üzerine yumurta akını sürün ve 180 derece fırında 25 dakika pişirin. Servis yaparken domates ve biberlerle süsleyebilirsiniz.
#19.10.2005 00:28 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#28.10.2005 22:24 0 0 0
  • tarif icin saol
#11.11.2005 20:25 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:40 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 07:40 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#03.03.2006 00:39 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 15:29 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#04.07.2006 23:50 0 0 0
  • Tarifin için tesekkürler. Ellerine sağlık
#11.12.2008 23:55 0 0 0