YAĞSıZ ELMALı CEVIZLI KEK

Son güncelleme: 18.03.2006 22:32
  • MALZEMELER
    1,5 su bardağı şeker
    2 bardak un
    3 adet yumurta
    2 adet elma
    ceviz
    tarçın
    kabartma tozu


    HAZIRLANIŞI

    Elmaları küçük küçük doğrayın. Bir kapta yumurtaları ve şekeri çırpın. Unu ekleyerek tekrar çırpın. Dövülmüş ceviz ve tarçını ekleyip tekrar çırpın. En son elmaları ekleyin. Hamur koyu olursa biraz su ilave edebilirsiniz. Yağlanmış, unlanmış kalıba döküp, 185 derecede 45-50 dakika pişirin.
#19.10.2005 01:13 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#28.10.2005 22:12 0 0 0
  • eline sağlık
#30.10.2005 19:33 0 0 0
  • ellerine saglık
#10.11.2005 17:03 0 0 0
  • eline saglık
#13.11.2005 00:22 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:18 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:52 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:32 0 0 0