Hyatt Regency New Delhi

Son güncelleme: 03.11.2009 13:23
  • Hyatt Regency New Delhi- Alternatif Tatil -Hyatt Regency New Motel - Hyatt Regency Newl Hakkında

    Hyatt Regency New Delhi

    noimage

    Hyatt Regency New De Otel

    508 oda kapasitesi ile hizmet vermektedir. Odalar son derce konforludur ve odalarda her türlü ekipman sağlanmıştır.

    Oda Özellikleri: Odalarda; Klima, telefon, televizyon, uydu ve kablolu yayın, mini bar, internet bağlantısı, balıkon, çay/kahve makinesi, yangın ve duman alarmı, banyo, küvet, tuvalet ve banyoda telefon bulunmaktadır.

    Genel Özellikler: Otel içersinde misafirlerin yararlanabileceği hizmetler; 24 saat oda servisi, resepsiyon servisi, kasa, gazte ve dergi stantları, alış veriş merkezi, kuaför, sağlık ve bakım merkezi, kuru temizleme, hayvan kabulü, doktor, hemşire, bebk bakıcısı ve açık kapalı otopark olarak sıralanabilir.
    noimage
    Spor & Eğlence: hindistan gezileri dışında otel içersinde; Yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness ve jimnastik salonları, sauna-masaj gibi aktiviteler ile vakit geçirebilir.

    Yeme & İçme:

    Otel içersinde bulunan 3 adet restaurant le hindistan ve dünya mutfaklarından yemek seçeneklerinin yanı sıra, lobi bar, havuz bar, mini bar, Amerikan bar ile aparetif içkilerinizi alabilirsiniz.

    noimage
    Lokasyon:

    Hyatt Regency New Delhi şehir merkezinde kurulmuş olup gezi, iş ve alış veriş merkezlerine yakın konumdadır. uluslar arası havaalanına 16 km, tren istasyonuna 12 km uzaklıktadırlhi
#03.11.2009 13:23 0 0 0