PIRINÇLI NOHUT ÇORBASı

Son güncelleme: 30.06.2006 22:18
  • MALZEMELER

    1 su bardağı haşlanmış Amerikan Pirinci
    1 çorba kaşığı un
    1 su bardağı yoğurt
    1 adet yumurta
    4 su bardağı et suyu
    1 su bardağı haşlanmış nohut
    1 çorba kaşığı soya yağı
    Kırmızı biber
    Nane
    Yeterince tuz


    HAZIRLANIŞI

    Bir tencereye pirinç, un, yoğurt ve yumurtayı alıp iyice çırpın. Et suyunu ilave edin. Koyulaşana kadar pişirin. Nohutları ekleyin. Yeterince tuz ilave edin ve birkaç dakika daha kaynatın. Tencereyi ocaktan alın, soya yağını bir tavada kızdırın. Kırmızı biber ve naneyi ekleyip karıştırın. Bu karışımı çorbanın üzerinde gezdirin. Sıcak olarak servis yapın.
#19.10.2005 21:42 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 22:00 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#28.10.2005 22:51 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk
    TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr
#29.10.2005 12:32 0 0 0
  • Ellerine Emegine saglik tesekkürler
#13.11.2005 02:40 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:08 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 06:28 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#25.02.2006 00:20 0 0 0
  • tşk ederim
#08.06.2006 14:49 0 0 0
  • okuya okuya aciktim ya
#17.06.2006 21:54 0 0 0
  • nohutu sevmem ama yinede paylasim icin tskler
#30.06.2006 22:18 0 0 0