PIRINÇLI KESTANE ÇORBASı

Son güncelleme: 08.06.2006 10:49
  • MALZEMELER

    1/2 su bardağı Amerikan Pirinci
    100 gr. kestane
    100 gr. mantar
    3 su bardağı süt
    1 su bardağı et suyu
    1 yemek kaşığı un
    1 adet soğan
    1 adet yeşil biber
    1 fincan soya yağı
    1/2 demet dereotu
    Yeteri kadar tuz ve karabiber


    HAZIRLANIŞI

    Bir tavada soya yağını kızdırın. Sonra ince doğranmış soğanı kavurun. İnce kıyılmış yeşil biberi, süt, et suyu ve unu da ilave edip karıştırın. Kaynamaya başlayınca mantar, kestane, pirinç, tuz ve karabiberi de ekleyip üzerini dereotu ile süsleyerek sıcak servis yapabilirsiniz.
#19.10.2005 21:43 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:59 0 0 0
  • ellerine sağlık
#28.10.2005 22:00 0 0 0
  • [Tarif icin Tesekkürler
#30.10.2005 10:55 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:29 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:35 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:31 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:18 0 0 0
  • ellerine sağlık
#08.06.2006 10:49 0 0 0