1 paket margarin
3.5 su bardağı un
3 çorba kaşığı yoğurt
1 kahve kaşığı karbonat
İç malzemesi :
5 adet portakal kabuğu, rendelenmiş
1.5 adet limonun suyu
2 su bardağı toz şeker
HAZIRLANIŞI
Portakal kabukları iyice yumuşayıncaya dek, sık sık suyunu değiştirerek , pişirin. Piştikten sonra kabuklarının suyunu iyice sıkın, iki bardak toz şeker ve birbuçuk limonun suyunu katıp, karıştırın. Kalan malzeme ile yumuşak bir hamur yapın. Hamuru ikiye bölüp, merdane yardımıyla yarım santim kalınlığında açın, ilk parçayı yağladığınız bir tepsiye döşeyin, üstüne portakal kabuklu harcı sıvadıktan sonra, diğerini de üstüne örtün. Fırından çıkardığınızda, üzerine pudra şekeri serpiştirin.