Triple H

Son güncelleme: 02.08.2010 19:14
  • Triple H Hayatı - Triple H Biyografisi - Triple H Kimdir


    Triple H bir amerikan güreşcisidir.

    Başarılarla dolu bir mazisi vardır.NY Revolution'da sakatlandığı için 4ay kadar ringlerden uzak kaldı ve dönüşünde ona kral olmadığını iddaa eden Booker T ile maç yaptı ve kazandı.
    Triple H şuan partneri ve arkadaşı HBK Shawn Micheals'ın geri dönmesini bekliyor olmalı.
    Ayrıca Motörhead grubunun The Game şarkısı da Triple H için yazılmıştır. Genellikle bu şarkı ile ringe çıkar.Undertaker'den sonra kendi kuşağının en iyisidir ve efsaneler arasında büyük bir yer kaplar.

    Lakapları
    The Game
    King of Kings
    The Celebral Assaign
    The Konquest Head
    Bitirici Vuruşu
    Pedigree

    Başarıları
    WWE İntercontinental kemeri 4 kez
    WWE European kemeri 2 kez
    WWE Tag Team 1 kez
    WWE Champion 6 kez
    World Heavyweight Champion 5 kez
    1997 King Of The Ring galibi
    2OO2 Royal Rumble galibi

#13.11.2009 01:43 0 0 0
  • triple H kaç yaşındadır

    Paul Michael Levesque (d.27 Temmuz 1969). Amerikalı profesyonel güreşçi aktör. Ring adı Triple H. World Wrestling Entertainment (WWE) RAW brandinde güreşmektedir. 1992'den beri WWE'dedir. Takımlar şampionasında Shawn Michaels ile birlikte D-Generation X (DX) takımını oluştururlar.

    WWE'e katılmadan önce 1993 yılında Dünya Güreş Şampionasında (WCW) Terra Ryzing adı altında ilk kez halkın karşısına çıkan Paul Michael Levesque, Hunter Hearst Helmsley adıyla Dünya Güreş Federasyonu'a (WWF) katıldı. Daha sonrada istikrarlı bir görüntü çizdi ve adını değiştirerek Triple H adını aldı. Bireysel şampionluklar kazanarak olay güreşçi haline geldi. X-Pac ile DX takımını kurduktan sonra X-Pac'in güreşi bırakmasıyla Shawn Michaels ile DX'i tekrar bir araya getirdiler. Olay adam Triple H WWE başkanı Mr.McMahon'un kızı Stephanie McMahon ile evlendi. Kısacası Triple H ve DX WWE'de istikrardan oluşan evrim niteliğinde yenilikler yaptı.

    Genel olarak, Levesque bir on üç-Dünya Şampiyonu WWE Championship sekiz, Dünya Ağır Siklet Şampionluğunu'da World Heavyweight Champion beş kez kazandı. Ayrıca Levesque 1997'de King of the Ring'i 2002'de Royal Rumble Ring'i kazandı ve Grand Slam Şampiyonası birincisi oldu.

    Levesque güreş dışında film, dizi, tv programı ve reklam filmlerinde de oynamaktadır.
#13.05.2010 10:00 0 0 0
  • noimage nehir
#02.08.2010 19:14 0 0 0