SIĞIR DİLİ GRATEN

Son güncelleme: 02.07.2006 00:00
  • 1,5 Kg Sığır Dili
    700 gr Domates Püresi
    5 yemek kaşığı Zeytinyağ
    Tuz, Karabiber

    Malzemeler ; 6 kişi için Dili iyice temizleyip, 5 dakika kaynar suda tutun. Sonra suyunu süzüp kaynamakta olan bolca suya atarak 2 saat haşlayın. Ateşi söndürüp, suyun içinde 1 gece yavaş yavaş soğumaya bırakın.

    Ertesi gün dilimleyin, cam bir kaba önce permesan peynirini serin üstüne dil dilimlerini sıralayın. Üzerine önce permesan peynirini, üstüne domates püresini ve en üste zeytinyağını gezdirin. En üste yine permesan peyniri koyun.

    150º ısıtılmış fırında üstü kızarana kadar pişirin.

    Üstünü maydanozla süsleyebilirsiniz.
#01.11.2005 00:17 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#01.11.2005 03:43 0 0 0
  • ALLAH razı olsun kardeşim ellerine sağlık
#07.12.2005 13:06 0 0 0
  • Ellerine saglık teşekkürler afiyet olsun
#24.12.2005 16:58 0 0 0
  • emekleriniz heba olmasın.Ellerinize sağlık.
#28.12.2005 00:13 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 00:21 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#20.01.2006 09:41 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#22.02.2006 22:05 0 0 0
  • ellere saglik
#24.06.2006 11:30 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#02.07.2006 00:00 0 0 0