Hörre çorbasi

Son güncelleme: 07.12.2009 20:44
  • HÖRRE ÇORBASI



    MALZEMELER
    2,5 yemek kaşığı tereyağı
    1 tatlı kaşığı salça
    3 yemek kaşığı un
    5 bardak su
    1 çay kaşığı tuz
    1 çay kaşığı karabiber


    HAZIRLANIŞI
    Bir tencerede 2 kaşık tereyağı ile unu, kısık ateşte kavurun. Rengi dönünce yavaş yavaş suyunu da ekleyin, sonra tuz ve karabiberini ilave edin. Sürekli karıştırarak dibi tutmasını engelleyin. Küçük bir tavada yarım kaşık tereyağını eritin ve salçayı da ekleyin.
    Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirdikten sonra, sıcak olarak servis yapın
#24.11.2009 09:16 0 0 0
  • nasıl bişey bu çorba ?
#25.11.2009 09:56 0 0 0
  • Bunu benden iyi yapan yokturr karanlıkta yaparım ben bunu;)
#26.11.2009 08:48 0 0 0
  • şu na un corbası desene kardeşim
    bende degiik bişey zanetim yinede emegine saglık
#07.12.2009 20:44 0 0 0