Şekeri-kalbi olan bu ekmeği yesin!

Son güncelleme: 28.12.2005 03:27
  • Şekeri-kalbi olan bu ekmeği yesin!
    Asya ve Avrupada yüzyıllardır bilinen özel çavdar ekmeği Borodinsky, artık Türkiyede de üretiliyor. Ekmeği, şeker hastası olması nedeniyle başlangıçta kendisi için üreten Ali Atayata, Türkiyede böyle ekmekler pek yoktu. Fırıncılar yapmayınca iş, bizim üzerimize kaldı dedi. Ekmeği, Avrupada ve Asyada artık çeşitli kimyasalarla üretiyorlar. Ama, biz, hiçbir kimyasal koymadan, saf ürünlerden üretiyoruz diye konuşan Atayata, Borodinskyi şeker hastalarının yanı sıra kalp ve damar hastalıkları ile kolesterol problemleri yaşayanlara tavsiye ediyor. Atayata, Borodinsky yedikten altı gün sonra hızlı bağırsak hareketliliği başlar. Bağırsak ne kadar hareketli ise kilo alma o kadar engellenir. Ekmeğin kalorisi de düşük. Bayan müşterilerimiz bir ayda dört kilo veriyor diye konuştu.
#10.11.2005 20:15 0 0 0
  • Benim babamdada var seker ve kalp hastaligi oda cavdar ekmegi yiyor hep tesekkurler bilgiler icin kardesim
#10.11.2005 20:27 0 0 0
  • babaya bol şifalar dilerim.inşallah işinize yarar...
#10.11.2005 20:41 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#11.11.2005 21:19 0 0 0
  • Bu ekmeği benim babaannem yıllar önceden biliyordu
#12.11.2005 11:23 0 0 0
  • paylaşımın için saol
#14.11.2005 16:16 0 0 0
  • paylaşım için sağol
#17.11.2005 17:19 0 0 0
  • Bilgi için teşekkür ederim
#24.12.2005 11:18 0 0 0
  • EMEKLERİNE SAĞLIK PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER HERKESE
    SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİM
    :cubuk:
#28.12.2005 03:27 0 0 0