Avokadolu Bıldırcın

Son güncelleme: 02.05.2010 16:43
  • Avokadolu Bıldırcın Tarifi - Avokadolu Bıldırcın Yapılışı - Av Yemekleri


    1 Kişilik Malzeme

    1 kişilik
    1 adet bıldırcın
    1 adet avokado
    Limonsuyu
    1 kase patates (iri rendelenip, yağda kızarmış)
    2 adet kiraz domates
    1 kase karışık yeşillik
    1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
    Tuz
    Karabiber


    Hazırlanışı:

    Bıldırcını kemiklerinden dörde ayırın. Tuz ve karabiber ekleyin. Bir tavada hafifçe kızartın.

    Ayrı bir kaba, kabukları soyulmuş avokadoyu koyup, limonlu suda bekletin. Tabağın orta bölümüne patatesi alın.

    Yarımşar avokadoları yelpaze şeklinde kesip, tabağa yerleştirin. Diğer köşesine bıldırcını koyun. Yeşillikler ve domates ile servis yapın.



    alıntı
#06.12.2009 23:23 0 0 0
GDA GDA foto
  • Tskürler...
#12.12.2009 11:45 0 0 0
  • Güzel bayan;yaptığınız bu harika tariften ve paylaşımınızdan dolayı sizi kutluyorum....
#02.05.2010 16:43 0 0 0