Mendeleyev Cetvelinde Allah’ın Mücizesi

Son güncelleme: 19.12.2009 02:09
  • Mendeleyev Cetvelinde Allah'ın Mücizesi Hakkinda - Mendeleyev Cetveli - Allah'in Mucizesi

    Kimya bilimi Allah'ın mücizesini gösteriyor. Onda, Yaradan'ın ilahi imzası(mührü) meydana geldi. Bu bulgunun sahibi Şeker Fabrikası müdürü ve Kimya Enstitütüsü Mühendisi (Türkiye) Vadcihi Burdulu. Kendisi, uykusuz gecelerin sebebi olan bu çalışmayı şöyle anlatıyor.

    "Son yıllarda, Kainatta olan herşeyin içinde var olan Tanrı'nın ismini diagramlar yoluyla çıkarmaya çalıştım. Bu yönde attığım ilk adım, kimyasal elementlerin cetvelini incelemek oldu.

    Yatay bükeyin diagramında sıfırdan sekize kadar elemnt gruplarını yerleştirdim, onların periyodik sistemde yerleştirildikleri gibi. Dikey bükeyde ise onların atom sayılarını koydum. Sonunda vektörlerin kesişme yolları Allah ismini çok açık gösterdiler ama "h" harfi ters çıktı. O gece gözlerimi kapayamadım. Sabahleyin ise elementlerin yerleştirmede bir hata yaptığımı gördüm ve tabii bu hatayı düzelttiğim an her şey yerine oturdu.

    Vadcihi Burdulu konuşmayı şöyle bitiriyor. "En ilginç olan ise, diagramın ters yönde çizilmesi halinde de (yani gurub sayılarını atom sayılarını yukarıdan aşağıya) yine de Allahın ismi ortaya çıkıyordu.

    "Kausar" dergisi
#19.12.2009 02:09 0 0 0