2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri Yanlızca Buraya

Son güncelleme: 08.01.2010 18:22
  • noimage noimage noimage noimage Denizlispor'un Yeni Transferleri - Denizlispor'un Yeni Transfer Haberleri




    Sevgili arkadaşlar 2009-2010 sezonu transfer haberlerini bu başlıkta toplayalım.

    Hem bölümü gereksiz konularla doldurmamış oluruz , hemde konuları takip etmek daha kolay olur.

    Bu konuda tüm arkadaşlarımızın anlayışını bekliyoruz.

#29.12.2009 10:46 0 0 0
  • DENİZLİSPOR

    Ligin sonuna demir atan Yeşil-Siyahlılar, Beşiktaşlı Yusuf Şimşek, Ankaragücü'nde oynayan Semavi ve Bebbe'yi transfer etmek istiyor
#30.12.2009 11:14 0 0 0
  • DENİZLİSPOR
    Ucuz etin yahnisi tatsız olur' sözüne en uygun takım... Çok kötü bir takım savunması kurulması ve hücumda da sakatlıklar nedeniyle bazı önemli isimlerden yararlanamamaları, bu duruma neden oldu. Gerçekçi olursak, lige havlu atan Denizlispor'un harcama yapmadan düşmeyi kabullenip, gelecek yıl güçlü bir şekilde lige dönmeyi planlaması daha gerçekçi olur. Çünkü bu saatten aksini düşünmek hayalcilik olur.
#31.12.2009 12:54 0 0 0
  • Okan Koç Denizlispor'da!

    Turkcell Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, Altay'dan ayrılan Okan Koç ile anlaşmaya vardı.


    noimage


    Okan Koç, Antalya'da devre arası kampında bulunan Denizlispor'un sabah antrenmanına çıktı.

    Çanakkale Dardanelspor, Gençlerbirliği, Beşiktaş, Konyaspor, Ankaragücü, Manisaspor ve Sakaryaspor'da oynayan Okan Koç, sezon başında Altay'a transfer olmuştu.

    Altay Teknik Direktörü Fuat Yaman'ın raporu doğrultusunda Okan'ın siyah beyazlı ekiple sözleşmesi 3 gün önce fesh edilmişti.

    Gençlerbirliği'nde 2001-2003 yıllarında 46 resmi maçta 5 gol atan ve bu dönemdeki performansıyla dikkati çeken Okan Koç, 2003-2004 sezonunda Beşiktaş'a transfer olmuştu. Okan, 2005-2006 sezonunun devre arasında Galatasaray ile anlaşmış, ancak lisans sorunu yaşanınca Ankaragücü'ne transfer olmuştu.
#31.12.2009 17:39 0 0 0
  • Gözüm kapalı her yerde oynarım

    Uzun süre Beşiktaş'ın gündeminden düşmeyen Denizlispor'un file bekçisi Cenk, FANATİK'e iddialı açıklamalar yaptı: Kimse ukalalık olarak algılamasın ama gözüm kapalı A Milli Takım da dahil her kulüpte görev yaparım.

    noimage

    Beşiktaş'ın 1 numarası Rüştü onun için, "Çok yetenekli bir kaleci gelecekte Beşiktaş'a büyük katkı sağlar" demişti. Bu sözlerin ardından gündeme geldi ve uzun süre Kartal'ın transfer listesinde yer aldı. İlk yarının tamamlandığı Süper Lig'de Denizlispor formasıyla fazla şans bulamasa da Ümit Milli Takım'ın vazgeçilmez ismi... 21 yaşındaki file bekçisi Cenk Gönen, takımının Antalya kampında FANATİK'e özel açıklamalarda bulundu. Ve söz genç kalecide...


    Başkan ne derse o!

    "21 yaşında olmama rağmen kendime çok güveniyorum. Gözü kapalı A Milli Takım da dahil her takımda oynarım. Bunu kimse ukalalık olarak görmesin. İşimi çok seviyorum ve başarılı olmak istiyorum. Rüştü Reçber benim izlediğim en iyi kaleci. Hakkımda söylediği sözler benim için büyük onur olmuştu. Bir maçtan sonra, 'benim gönlüm senden yana' demişti. Bir anlamda bana desteğini göstermişti. İsmimin kamuoyunda duyulmasında önemli bir rol sağlamıştı. Gurur duymuştum. Bu olaydan sonra Beşiktaş'tan ciddi teklif almıştım. Denizlispor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Başkanımız Ali İpek beni vermiyorsa bir bildiği vardır diyorum."

    Hedefi belli!

    "Futbola 8 yaşında Göztepe altyapısında başladım. 16 yaşında 2. lig B kategorisinde mücadele eden Göztepe'de profesyonel oldum. Ardından 2005 sezonunda Denizlispor'a geçtim. 2 yıl Altay'da kiralık oynadım. Son 2 sezondur yine Denizlispor'dayım. Ümit Milli Takım'ın birinci kalecisi benim. Bir kez de A milli oldum ve o ortamı gördükten sonra bırakmak istemiyorum."


    Dayısının izinde...

    'Türkiye'de kaleci yetişmiyor' sözleri artık geride kaldı. Liglerde Avrupa'da oynayacak bir çok kaleci var. Özden abi, Volkan abi, Hakan Arıkan ve daha bir çok kaleci var kaliteli. Beşiktaş, Fenerbahce ve Trabzonspor'un kalecileri yerli eldivenlere teslim edilmiş durumda, bu da bunun en güzel yanıtı. Bende kalecilik geni var. Dayım Ali Ertuner, Göztepe'nin efsane kalecisi. Beni İzmir'de kimse tanımaz ama Ali Ertuner deyince herkes bilir. Maalesef onu izleme şansı bulamadım. Ancak ona layık olmak için elimden geleni yapıyorum. Takım olarak kötü durumdayız. 2. yarı çok ama çok zor maçlar bizi bekliyor. Matematiksel olarak şansımız sürene kadar devam edeceğiz."


    Tunç Kayacı/FANATİK ÖZEL RÖPORTAJ
#02.01.2010 17:49 0 0 0
  • Denizli pes etmiyor


    Denizli pes etmiyorDenizlispor'un tecrübeli file bekçisi Özden, ikinci yarı öncesi umut dolu açıklamalar yaptı.


    noimage


    Takımın başarısı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirten Özden, "Her maça puan almak için çıkacağız. İkinci yarı elimizden gelen her şeyi yapacağız ve ligde kalacağız" dedi. Yeni transfer Okan Koç ise, "İkinci yarıda bulunduğumuz konumdan daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Üst üste dört maç kazandığımız takdirde, puan farkını çabuk kapatırız" diye konuştu.
#07.01.2010 16:50 0 0 0


  • Çifte Mustafa Horoz oldu!

    Denizlispor, Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Mustafa Er ve Gebzespor'un gelecek vadeden hücum oyuncusu Mustafa Öztürk ile anlaşma sağladı..




    Turkcell Süper Lig'de 17. sırada bulunan ve ligde kalma mücadelesi veren Denizlispor, ara transferde Altay'da forma giyen Okan Koç'un ardından, Ankaragücü'nden Mustafa Er ve Gebzespor'un gelecek vadeden hücum oyuncusu Mustafa Öztürk ile anlaştı. Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, orta sahaya tecrübeli bir isim aldıklarını söyledi.

    Denizlispor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Ankaragücü'nde oynayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Mustafa Er ile 1.5 yıllığına anlaşmaya varıldığı ve Gebzespor'da forma giyen orta saha oyuncusu 23 yaşındaki Mustafa Öztürk ile de 2.5 yıllığına imza atıldığı belirtildi.

    Bu sezon Gebzespor formasıyla 16 maçta forma giyen Mustafa Öztürk'ün biri kupa maçı olmak üzere toplam 6 gol attığı belirtildi
#08.01.2010 18:22 0 0 0