2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri Yanlızca Buraya

Son güncelleme: 14.01.2010 17:00
  • noimagenoimage Kayserispor'un Yeni Transferleri - Kayserispor'un Yeni Transfer Haberleri





    Sevgili arkadaşlar 2009-2010 sezonu transfer haberlerini bu başlıkta toplayalım.

    Hem bölümü gereksiz konularla doldurmamış oluruz , hemde konuları takip etmek daha kolay olur.

    Bu konuda tüm arkadaşlarımızın anlayışını bekliyoruz.
#29.12.2009 10:54 0 0 0
  • [SIZE=+0]Aslan'ın Ali Turan savaşı

    [SIZE=+0]Galatasaray ve Kayserispor transferde bir kez daha karşı karşıya geldi. Cim Bom Ali Turan için bastırıyor, oyuncu gelmek için can atıyor, Kayseri Yönetimi ise satmamakta diretiyor.

    noimage

    [SIZE=+0]Transferde atağa kalkan Galatasaray, yine sert bir kayaya çarptı. Savunmaya takviye için Ali Turan'ı gözüne kestiren Sarı-Kırmızılı yönetim, Kayserispor engeliyle karşılaştı. 26 yaşındaki stoperi devre arasında kadrosuna katmak isteyen Cim Bom, oyuncunun menajeriyle büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Ali Turan'ın da Galatasaray forması giymek için can attığı öğrenildi. Ancak Kayserispor Yönetimi Ali'yi bırakmamakta kararlı. Gerek Başkan Recep Mamur, gerekse transfer işleriyle ilgilenen Süleyman Hurma her fırsatta Ali Turan'ı devre arasında kesinlikle bırakmayacaklarını dile getiriyorlar. Ancak Cim Bom'un elinde, tecrübeli savunma oyuncusunun Galatasaray'a gelmek istemesinin dışında bir koz daha var.

    Ya Ocak'ta ya da bedavaya!
    Kontratı sezon sonunda bitecek olan Ali Turan, Kayserispor'la sözleşme yenilememesi halinde, Galatasaray'la ön protokol yaparak gelecek sezon herhangi bir bonservis bedeli ödenmeden Sarı-Kırmızılı kulübe transfer olabilecek. Galatasaray Yönetimi hamlelerini işte bu ihtimali de düşünerek gerçekleştiriyor.

    Zordur Kayseri'den futbolcu almak!
    Cim Bom'un Kayserisporlu bir futbolcuya talip olması, Anadolu kulübünden de "Satmıyoruz" yönünde açıklamalar gelmesi, gündeme pek de yabancı olmayan bir konu. Henüz yakın geçmişte Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz için benzer şeyler yaşanmış, Galatasaray'ın renklerine bağlamak istediği bu iki oyuncuyu takımda tutmak isteyen Kayserispor Yönetimi, dört bir tarafa "Satmıyoruz" pankartı astırmıştı. Ancak sonunda baskılara dayanamayıp, Galatasaray'a olmasa bile, Gökhan Ünal'ı Trabzonspor'a, Mehmet Topuz'u da Fenerbahçe'ye vermeyi kabul ettiler. Bundan sonra da bu yaşananlara çok yakın bir senaryo izlenecek gibi görünüyo
#29.12.2009 11:32 0 0 0
  • Gs takımı alırsa iyi bir transfer olur diye düşünüyorum ama kayserispor kolayın avermez bu futbolcuyu diye düşünüyorum
#29.12.2009 16:42 0 0 0
  • KAYSERİSPOR

    Sarı-Kırmızılılar'ın gündeminde orta sahaya alınacak bir yabancı var. Kiralık olarak forma giyen Makukula'nın da Benfica'dan bonservisini almak için yoğun çaba sarfediliyor. 4 Ocak'ta başlayacak ara transfer dönemi öncesi Kayseri'nin yabancı transferini yapacağı belirtiliyor. Bu arada, daha önce Brezilya'nın Maritimio takımında forma giyen Olberdam gündeme gelmişti.
#30.12.2009 11:07 0 0 0
  • Mehmet Eren Transfer konuşmak için erken

    Kayserispor'un sağ kanat oyuncusu Mehmet Eren, kulübüyle sözleşmesinin sezon sonunda sona ereceğini, şimdiden transferi konuşmanın erken olduğunu, sadece takımın başarısını düşündüğünü söyledi.

    noimage


    Süper Lig'e verilen arada memleketi Zonguldak'ın Alaplı İlçesi'ne gelerek ailesi ve çocukluk arkadaşlarıyla hasret gideren Mehmet Eren, doktor olan babasının arkadaşı Alaplı Belediye Başkanı Dr.Nevzat Çimenoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Çimenoğlu'na formasını hediye eden Mehmet Eren, iznini memleketinde geçirmekten mutluluk duyduğunu belirterek şöyle dedi:
    "Gerek ailemle, gerek arkadaşlarımla, gerekse dostlarımla bir arada bulunmak için devre arası tatilimi burada geçiriyorum. Aile dostumuz başkanımızı da bu vesileyle ziyaret etmek istedim."
    Şu anda Kayserispor'un sezon öncesi hedeflediği yerde bulunduğunu belirten Mehmet Eren, ilk yarıdaki performanslarını 2'nci yarıda da sürdürerek ligi zirvede tamamlamak istediklerini söyledi.
#30.12.2009 16:03 0 0 0
  • mehmet eren çok kaliteli bir futbolcu bence her takımın forvetini lazım olan bir kapasitesiye sahip bir futbolcuçkişilik karakter bakımından olsun futbolculuk bakımından olsun
#30.12.2009 16:04 0 0 0
  • KAYSERİSPOR

    Savunmadaki başarı, Makukula ile gol yollarında patlayınca ilk yarı başarılı oldular. Kale ve savunmanın tecrübesine rağmen orta alandaki alternatifsizlik biraz sıkıntı yarattı. Sarı-Kırmızılı ekip bu yarıştaki rakibi Bursaspor gibi İstanbul'da Beşiktaş'ı devirmeyi başardı. Hesapları alt-üst eden maç ise taraftarları önünde mağlup oldukları Antalyaspor karşılaşmasıydı.
#31.12.2009 12:49 0 0 0
  • Kayseri'de transfer telaşı

    Kayserispor'da Tolunay Kafkas transfer konusunu hemen çözmek istiyor.


    noimage


    Özellikle orta alana takviye yapmak isteyen ve bu doğrultuda görüştüğü isimleri kamuoyundan sır gibi saklayan Kayserispor'da, teknik direktör Tolunay Kafkas durum değerlendirmesi yaptı. Yönetimin transfer konusunda elinden geleni yaptığını ifade eden başarılı çalıştırıcı, "Takviyeler ne kadar hızlı olursa, oyuncuların alışma süreci de o kadar kısa sürer. Transfer konusunu çabucak çözmeliyiz" dedi.
#01.01.2010 16:30 0 0 0
  • Yeni kaptan Aydın!

    Kayserispor'da yönetimle yaşadığı transfer sorunu yüzünden kadro dışı bırakılan Ali Turan'ın yerine takım kaptanlığına Aydın Tosçalı getirildi.

    noimage


    Sarı-Kırmılı takım, ligin 2'nci yarısının hazırlıkları Antalya Belek Gloria Golf Otel'de başladı, kampa Galatasaray'la yaşanan transfer sorunu yüzünden kadro dışı bırakılan kaptan Ali Turan'la Kamerun milli takımının kampına katılan kaleci Souleymanou katılmadı.

    Geçirdiği sakatlık sonucu son olarak İspanya'da Zaragosa takımının doktoru tarafından tedavi edilen Toledo ile yaklaşık 4 aydır geçirdiği ameliyat sonrası sahalardan uzak kalan stoper Eren Güngör'ün de önümüzdeki günlerde kampa katılacağı bildirildi.

    Kayserispor, 16 Ocak'a kadar sürecek Antalya kampında katılacağı WOW Turnuvası'nın ilk maçını Antalya Belek Gloria Golf Resort Otel'in sahasında 7 Ocak'ta saat 20.30'da Almanya'nın Hamburg takımıyla oynayacak. Sarı kırmızılı takım, daha sonra Beşiktaş ve Hollanda'nın Feyenord takımlarıyla karşılaşacak.
    noimage
#02.01.2010 17:42 0 0 0
  • Ali Turan tek başına çalıştı..

    Kayserispor'da, Antalya kampına alınmayan Ali Turan, kulüp tesislerinde tek başına antrenman yaptı..





    noimage





    Kayserispor'un, 15 günlük Antalya kampı bugün başlarken, Galatasaray ile anlaşığı gerekçesiyle bir anda tartışmaların odağına gelen takım kaptanı Ali Turan, Kayseri'de kaldı. Kadir Has Kulüp Tesislerine gelen Ali, Yardımcı Antrenör Ertuğrul Seçme nezaretinde tek başına antrenman yaptı.



    Hakkında çıkan haberlere tepki gösteren Ali, tartışmalarla ilgili konuşmak istemediğini ve susma hakkını kullanacağını söyledi.



    Ali'nin yönetimin talimatı doğrultusunda, Antalya kampı tamamlanana kadar herhangi bir gelişme olmazsa günde iki kez kulüp tesislerinde antrenman yapacağı öğrenildi.

    Ali Turan, Kayserispor ile sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen Galatasaray ile anlaştığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılmış ve Antalya kampına alınmamıştı.

    Kayserispor yönetiminin Ali Turan ile ilgili olarak salı günü Galatasaray yönetimi ile görüşmesi bekleniyor.
#02.01.2010 17:52 0 0 0
  • Kayserispor'da, Galatarasay ile anlaştığı iddia edilen takım kaptanı Ali Turan ile ilgili tartışmalar sürüyor.
    Galatasaray ile anlaştığı öne sürülen, ancak Kayserispor ile sözleşmesi devam eden Ali Turan ile ilgili belirsizlik sürüyor. Kayserispor, sözleşmesi devam eden bir futbolcu ile görüşülmesinin etik olmadığını savunarak Galatasaray'a tepki gösteriyor. Ayrıca, halen Galatasaray yönetiminden Kayserispor'a Ali Turan için teklif gelmediği öğrenildi.


    Daha önce takımda yıldızı parlayan Gökhan Ünal'ın Trabzonspor'a, Mehmet Topuz'un da Fenerbahçe'ye transferi öncesi tartışmaların odağında kalan Kayserispor, bu kez aynı sorunları yaşamamak için temkinli olmaya çalışıyor.

    Ancak, bu konuda yapılan açıklamalar da kafaları karıştırıyor. Kayserispor yönetiminden Ali Turan'ın kadro dışı bırakıldığı ve Antalya kampına alınmayacağı yönündeki açıklamanın ardından, Galatasaray ile Kayserispor'un anlaştığı açıklaması yapılmıştı.

    Bu konuda tartışmalar ve belirsizlik sürerken, iki kulüp arasında anlaşmanın olmadığı kaydedildi. İki kulüp yöneticilerinin salı günü bu konuyu görüşeceği ve tartışmaların masaya yatırılacağı öğrenildi.
#04.01.2010 07:55 0 0 0
  • dün okumustum internttte Ankaragücü'ne gitme ihtimali de varmiş
#04.01.2010 10:53 0 0 0
  • inş
#04.01.2010 10:54 0 0 0
  • giderse de yararlı olur bence neden derseniz güçlü bir kadrosu var Ankaragücü'nün daha da güçlenirler geremi!yi de almıslar zaten
#04.01.2010 11:56 0 0 0
  • ankarag ücü kendini aşcak
#04.01.2010 12:08 0 0 0
  • hadi bakalım
#04.01.2010 12:29 0 0 0
  • Ankaragücü eğer alırsa Ali'yi daha da çok güçlenirler diye düşünüyorum.Birinci Geremi transferi sonrada Ali transferi çok iyi olur diye düşünüyorum
#04.01.2010 17:06 0 0 0

  • Kayseri şov!



    Kaleci Orkun ve Volkan Dikmen ile anlaşma sağlayan Sarı-Kırmızılılar, iç transferde de harekete geçti. Mehmet Eren'le sözleşme yenileyen yönetim, Aydın'la da masaya oturmaya hazırlanıyornoimage





    İlk yarının flaş takımlarından Kayserispor, transferde düğmeye bastı... Sarı-Kırmızılılar, Souleymanou'nun Afrika Kupası'na gitmesi, ikinci kaleci Yusuf'un sakatlanıp sezonu kapatmasından dolayı Manisaspor ile yollarını ayıran Orkun'la anlaşırken, savunmayı da 1.93'lük Volkan Dikmen ile güçlendirdi. Yönetim, Kopenhag'da forma giyen orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson ile Karşıyaka'da oynayan Taha ve Kıvanç için de temaslarını sürdürüyor. Kayserispor'u en çok zorlayacak konulardan biri olan iç transferde ise somut adımlar atıldı. Sezon sonunda mukavelesi sona erecek isimlerden olan ve takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan Mehmet Eren'in sözleşmesi yenilendi. Mehmet ile 2 yıllık anlaşma yapılırken, sözleşmesi bitecek olan diğer oyunculardan Aydın ile bugün masaya oturulacak.

    Rakip Hamburg
    Saidou ile kaleci Souleymanou'nun da sözleşmesini yenilemeyi düşünen Sarı-Kırmızılılar, Ali Turan'da ise tavırlarını net bir şekilde ortaya koydu. Bu futbolcuyu ikinci yarıda kadro dışı bırakma kararı aldı. Bu arada, Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden Kayserispor, tuttur.com Cup Turnuvası'nda Almanya'nın Hamburg takımı ile 20.00'de WOW Center'da karşılaşacak.
#07.01.2010 16:45 0 0 0
  • gün geçtikçe kayserispor kadrosunu dahada güçlendiriyor diye düşünüyorum
#07.01.2010 16:47 0 0 0