Ət sousu

Son güncelleme: 30.01.2010 11:31
  • Mal əti

    Baş soğan

    Xırdalanmış pomidor

    Kartof

    İstiot

    Bitki yağı



    Əti yuyub 2x2 sm həcmində doğrayın. Qazanın içinə salıb su tökün. Su ətin üstünə kimi olmalıdır. Duz əlavə edin. Kəfi yığın. Bağlanməş qapaqla orta alovda bişirin.



    Kartofu təmizləyib 2x2-yə sm hissələrə bölün. Soğanı həlqavi kəsib bitki yağda yarışəffaf bişirin. Əti soğana ılavı edin və qızardın. Kartofu əlavə edin və 3-4 dəq. qızardın. Sonra ət bulyonundan əlavə edib qapaqla bağlayın və balaca alovda bişirin. Kartof bişən kimi xırdalanmış pomidoru əlavı edin və yenə qapaqla bağlayın. Pomidor bişən kimi xörək hazırdir.

    Nuş olsun!
#30.01.2010 11:31 0 0 0