MALZEMELER
1 bardak Amerikan Pirinci
1 su bardağı süt
1 paket vanilyalı puding
1 çay bardağı toz şeker
1 çorba kaşığı kakao
100 gr. çilek
1 adet elma
1 çay bardağı su
HAZIRLANIŞI
Önce pirinci bir tencerede diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın ve suyunu süzün. Ayrı bir tencerede sütü biraz kaynatın. İçine vanilyalı puding ve şekerini ekleyin. Pirinci de ekleyip koyulaşana kadar karıştırın. Koyulaşınca bunu kaselere boşaltıp buzdolabında soğumaya bırakın. Bir kasenin içinde su ve kakaoyu karıştırın. Soğumuş olan karamelinizi servis tabağına alt üst ederek alın. Üzerine hazırlanmış olan kakaolu karışımdan dökün. Üzerini elma ve çilek dilimleriyle süsleyerek
servis yapın.