Pirinçli karamel

Son güncelleme: 01.03.2006 11:09
  • MALZEMELER
    1 bardak Amerikan Pirinci
    1 su bardağı süt
    1 paket vanilyalı puding
    1 çay bardağı toz şeker
    1 çorba kaşığı kakao
    100 gr. çilek
    1 adet elma
    1 çay bardağı su

    HAZIRLANIŞI
    Önce pirinci bir tencerede diriliğini kaybetmeyecek şekilde haşlayın ve suyunu süzün. Ayrı bir tencerede sütü biraz kaynatın. İçine vanilyalı puding ve şekerini ekleyin. Pirinci de ekleyip koyulaşana kadar karıştırın. Koyulaşınca bunu kaselere boşaltıp buzdolabında soğumaya bırakın. Bir kasenin içinde su ve kakaoyu karıştırın. Soğumuş olan karamelinizi servis tabağına alt üst ederek alın. Üzerine hazırlanmış olan kakaolu karışımdan dökün. Üzerini elma ve çilek dilimleriyle süsleyerek
    servis yapın.
#24.12.2005 18:55 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#24.12.2005 19:58 0 0 0
  • Bu tarif zora benziyor.
    emeklerine sağlık
#25.12.2005 15:34 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler.
#10.01.2006 23:38 0 0 0
  • emeğinize sağlık teşekkürler
#10.01.2006 23:39 0 0 0
  • Ellerine saglik paylasimin icin cok tesekkurler
#15.01.2006 09:14 0 0 0
  • Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
#21.02.2006 22:05 0 0 0
  • ellerine sağlık çok teşekkürler
#01.03.2006 11:09 0 0 0