PİRPİRİM CACIĞI

Son güncelleme: 01.07.2006 22:53
  • MALZEME:

    Semizotu (pirpirim) 1 kg.
    Sarmısak 4-5 diş
    Yoğurt 2 kase
    Tuz

    YAPILIŞI:

    Semizotu ayıklanır, yıkanır. Arzuya göre ister haşlanarak, ister haşlanmadan sarmısaklı yoğurda karıştırılarak servis yapılır.
#25.01.2006 14:01 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#29.01.2006 12:21 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#13.02.2006 18:35 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 22:20 0 0 0
  • tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
#22.05.2006 14:47 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#01.07.2006 22:53 0 0 0