Gereçler:
7 çorba kaşığı ayçiçek yağı
6 çorba kaşığı tahin
8 çorba kaşığı toz şeker
1.5 adet yufka
6 çorba kaşığı kıyılmış fındık ve ya ceviz
2 çorba kaşığı süt
Yapılışı:
Ayçiçek yağını,tahini,toz şekeri ve 2 çorba kaşığı sütü bir kabın içinde iyice çırpalım .1 yufkayı,temiz bir zemin üzerine sererek 2 parçaya ayıralım. 3 yarım yufkanın üzerine tahinli malzemeyi pay ederek sürelim. Üzerine kıyılmış fındık ve ya ceviz serpelim . Yufkaları ayrı ayrı rulo yaparak saralım . Ruloları 10 cm. aralıklarla keselim düz olarak ve ya kendi etrafında kıvırarak yağlanmış tepsiye dizelim. Üzerlerine 2 çorba kaşığı tahin ve tozşeker serpelim. Isıtılmış 200 derece fırında ,altları ve üstleri hafifçekızarana dek pişirelim. Sonrasında fırından çıkarıp soğutalım.