balık ezmesi salatası

Son güncelleme: 03.07.2006 17:00
  • Gereçler:
    250 gr. Tuzlu sardalya balığı
    100 gr. Beyaz fıstık
    1 kalın dilim ekmek içi ½ bardak zeytinyağı
    1 demet limon
    250 gr.siyah zeytin
    Yapılışı:
    1-Balıkarı temizleyip yıkadıktan sonra havanda ezilinceye kadar dövün.
    2-Fıstıkları makinadan geçirin. Zeytinlerin yarısını çekirdek ve kabuklarını çıkardıktan sonra havanda dövün. Ekmeği ıslatıp suyunu sıkın. Sonra da hepsini balık ezmesine karıştırın.
    3-Ezmeye zeytinyağı ve limon suyu yedirin. Kalan zeytinlerin çekirdeklerini dikkatlice çıkardıktan sonra içlerini balık ezmesiyle doldurun.
#26.01.2006 15:44 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#27.01.2006 16:01 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#29.01.2006 11:56 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 22:41 0 0 0
  • teşekkürler, ellerine sağlık
#22.05.2006 11:40 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 17:00 0 0 0