Revani

Son güncelleme: 24.02.2006 07:56
  • Revani

    Malzemeler:
    4 yumurta
    2 cay bardagi yogurt
    1,5 cay bardagi irmik
    5 cay bardagi un
    2 su bardagi seker
    2 paket vanilya
    2 paket kabartma tozu
    Hindistan cevizi (uzerine serpmek icin)
    Serbet:
    3,5 su bardagi seker
    3,5 su bardagi su
    1/4 limon suyu


    Yapilisi:
    1) Yumurtalar mikserle seker ile kopurene kadar cirpilir. Yogurt ve irmik ilave edilir.
    2) Elenmis una 2 kabartma tozunu ekleyerek miksere alinir. Kucuk firin tepsisine yaglayip seker serpistirilir. (Hamurun yapismamasi icin).
    3) Hamuru tepsiye dokup isitilmis firinda pembelesene kadar pisirilir. Pistikten sonra uzerine bir bardak soguk su gezdirilir.
    4) Onceden hazirlanan surub sogutulup dokulur. Uzerine hindistan cevizi serpilir.
#12.03.2004 17:41 0 0 0
  • ustam tatliyi cok severim ya hele ravaniyi tsk
#15.03.2004 22:17 0 0 0
  • usta sagol
#23.04.2005 15:08 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin arkadaşım
#25.09.2005 12:40 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:19 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#27.09.2005 00:05 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 06:52 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 12:57 0 0 0
  • eline sağlık
#18.10.2005 09:23 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#07.12.2005 19:59 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler
#15.12.2005 16:41 0 0 0
  • paylaşımın için tşkler
#20.12.2005 22:59 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#22.12.2005 23:46 0 0 0
  • ellerine emeklerine sağlık sefa ağam
#25.12.2005 17:05 0 0 0
  • Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
#09.01.2006 23:18 0 0 0
  • Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
#22.02.2006 20:33 0 0 0
  • emeğinize sağlık güzel tarifleriniz için arkadaşım
#24.02.2006 07:56 0 0 0