Turpgiller kanseri önlüyor

Son güncelleme: 07.02.2006 19:10
  • İNGİLTERE Gıda Araştırmaları Enstitüsü Başkanı Ian Johnson, lahana, karnabahar, brokoli ve Brüksel lahanası gibi sebzelerin bağırsak kanserine karşı koruyucu etkisinin yanında, kanser hücrelerini kanser ilaçlarıyla aynı etkiyi göstererek yok ettiğini belirtti. Johnson, bu sebzelerden haftada 2-3 porsiyon yemenin bağırsak kanserine karşı koruma sağlayacağını söyledi.
#06.02.2006 14:02 0 0 0
  • paylasımın ıcın tesekkurler arkadasım
#06.02.2006 14:07 0 0 0
  • paylaştığın içinteşekkürler
#06.02.2006 15:10 0 0 0
  • daha fazla tüketelim ozaman bukadar faydalıymış ellerine saglık kardeşim
#06.02.2006 17:14 0 0 0
  • faydalı bilgilerin için tşkler
#06.02.2006 17:28 0 0 0
  • emeğin için teşekkürler

    eline sağlık


#06.02.2006 21:49 0 0 0
  • Bilgilerin için teşekkürler
#07.02.2006 09:42 0 0 0
  • paylasım ıcın tesekkur ederım
#07.02.2006 19:10 0 0 0