Gürbey İleri

Son güncelleme: 18.10.2012 18:47
  • Gürbey İleri kimdir - Gürbey İleri hakkında - Gürbey İleri biyografisi - Gürbey İleri resimleri
    13 Şubat 1988 tarihinde doğmuş oldukça genç bir dizi oyuncusudur. Eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. En son olarak Arka Sıradakiler dizisinde oynamıştır. Buradaki rolü Kerem adında bir genci oynamaktır; Kerem oldukça zengin bir ailenin çocuğu ve oldukça şımarıktır. Ve dizide Oktay ve tayfasına türlü planlar yapar sebebi ise Oktay'ın İpek ile ilgilenmesinden kaynaklanıyor.

    Diziyi en son izlediğimde İpek kaybolmuştu geri döndüğünde Kerem'in yani Gürbey İleri'nin arabasına biner ve onun kaza yapmasını sağlar. Böylelikle ikili intihar sağlanır ama daha sonra İpek arabadan çıkıyor gerisi ise yayınlanmadı. Neyse Gürbey İleri hakkındaki biyografi yazısına devam edelim.

    noimage
#15.10.2010 15:55 0 0 0
  • muhteşem yüzyılın şehzade mehmeti - gürbey ileri kimdir - şehzade mehmeti kim oynuyor - şehzade mehmet gürbey ileri

    Gürbey İleri, 13 Şubat 1988 İstanbul doğumlu Türk dizi oyuncusu.

    Gürbey İleri eğitimini Beykent Üniversitesi Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Genç oyuncunun tanınmasını sağlayan ise Fox Tv’de akranlara gelen Arka Sıradakiler dizisinde canlandırdığı Kerem karakteridir. Bu diziyle yakaladığı şöhretin ardından 2011 yılında Atv’de yayınlanan Kalbim Seni Seçti dizisinde Kaan karakteriyle ekranlara gelmiştir.

    Gürbey İleri, şu sıralarda ise Star Tv’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet karakterini canlandırmaktadır.


    Rol Aldığı Film ve Diziler:

    Arka Sıradakiler
    Ayakta Kal
    Kalbim Seni Seçti
    Muhteşem Yüzyıl

    noimage


    alıntı
#18.10.2012 18:47 0 0 0