Hilton London Green Park - Londra

Son güncelleme: 21.04.2011 08:36
  • Hilton London Green Park Hotel Tanıtımı - Londra Otelleri Tanıtımı - Londra Tatil Mekanları - Hilton London Green Park Hoteli Resimler - Hilton London Green Park Hotel İletişim Bilgileri


    Genel Bilgi

    Konum:
    Londra şehrinin Mayfair - Marylebone bölgesinde yer alan Hilton London Green Park yakınında Spencer Evi, Buckingham Sarayı ve St. James Parkı bulunur. Ayrıca yakınında Piccadilly Meydanı ve Trafalgar Meydanı yer alır.
    noimage


    Otel Özellikleri.
    Bu Londra otel tesisinde restoran ve bar/oturma salonu vardır.Genel alanlarda kablosuz ve kablolu yüksek hızda Internet erişimi vardır (ek ücret uygulanır). noimage

    Bu 4.0 yıldızlı tesiste iş seyahatindeki konuklara yönelik şu olanaklar sunulur: 24 saat açık ticaret merkezi, küçük toplantı odaları ve görsel-işitsel donanım. Personel tur/bilet hizmetleri, ticari hizmetler ve döviz bozdurma olanağı sağlayabilir. Ek olanaklar arasında concierge bürosu, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane vardır. Tesis türü: sigara içilmeyen tesis.
    noimage


    Konuk odaları:
    Hilton London Green Park, 162 konuk odasına sahiptir. Konuk odalarında düz panel televizyon beraberinde kaliteli uydu kanallar ve film kiralama bulunur. Kablosuz yüksek hızlı İnternet erişimi (ücretli) sağlanır. Konuk odalarında masa, ergonomik koltuk ve direkt hatlı telefon bulunur.Yataklarda yüksek kaliteli yatak takımı vardır. Banyolarda sunulan olanaklar şunları kapsar: saç kurutma makinesi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Ek olanaklar şunları kapsar: klima, oda içinde kasa ve ütü/ütü masası. Ayrıca, istek üzerine uyandırma servisi sağlanır. Bebek yatağı bulunur. Hilton London Green Park tesisindeki tüm konuk odaları sigara içilmez odadır.
    Hilton London Green Park
#21.04.2011 08:36 0 0 0