1 p. milföy hamuru
3 su b. süt
4 çorba k. un
1 su b. tozşeker
1 p. vanilya
1 yumurta sarısı
1 çorba k. tereyağı
1 kase hindistan cevizi rendesi
damla çikolatayumuşak şeker
file badem
Hazırlanışı :
İlk olarak kreması hazırlanır. Bunun için; 3 su b. süt, un, toz şeker, vanilya, yumurta sarısı ve tereyağı alınarak karıştırılarak pişirilir.
Diğer taraftan milföylere şekil verilir. Milföyden bıçak yardımıyla damla şeklinde kesilir.
Artan kenar kısmından da kulakları kesilerek fırında pişirilir.
Pişen milföy hamurlarının orta kısmına kremadan konulduktan sonra üzeri krema ile kaplanır.
Daha sonra her yeri hindistan cevizi ile kaplanır.
Kulakları, kuyruğu ve damla çikolatadan gözleri takılır.
Çocukların seveceği ilginç bir pasta...Afiyet Olsun..