Christian Lorenz

Son güncelleme: 29.06.2011 17:13
  • Christian Lorenz Kimdir - Christian Lorenz Resimleri - Christian Lorenz Biyografisi - Christian Lorenz Hakkında

    Christian Lorenz, 16 Kasım 1966 tarihinde Berlin'de dünyaya geldi. Rammstein adlı metal grubunun klavyecisi olarak tanınır. Lakabı olan Flake ismiyle bilinir.

    Genel Özellikleri

    Göz Rengi: Mavi
    Saç Rengi: Kahverengi
    Boyu: 1,98 m.
    Kilosu: 60 kg.

    Kişisel Özellikleri

    Lorenz ailesi tarafından evlat edinilen Flake, iki üvey kardeşi ile büyümüştür. Küçük yaşlarda piyanoya ilk çocukluk arkadaşlarından biri piyano çalabildiği için yönelmiştir. Ailesi onu müzik okuluna göndermiş; 15 yaşındayken de doğum gününde 100 Mark'a aldıkları piyanoyu armağan etmişlerdir. Hala, büyütülmüş olduğu Prenzlauer Berg'de yaşamakta, hatta grup çalışmalarına giderken de her gün eski okulunun önünden geçmektedir.

    Küçükken gazete dağıtıcısı olarak çalıştı. Aslında hep cerrah olmak istemişti ama askerliğini yapmayı red ettiği için okumasına izin verilmemiştir.

    Sevdiği gruplar arasında; Einstürzende Neubauten, Die Ärzte, Element of Crime, Coldplay, Placebo, Johnny Cash, PJ Harvey, Ministry, Prodigy gibi gruplar vardır. Ayrıca hep altıncı Rolling Stone olmak istediğini söylemiştir. Klasik müziği çok sever.

    Flake, Amerika'yı ve kültürünü hiç sevmemektedir. Amerika'ya "Kültürü olmayan hastalıklı ve göçmüş ülke" demiştir. İnternet'i sevmektedir. McDonalds'dan iğrenmektedir.

    Özel Yaşamı

    Üç çocuk sahibidir ve boşanmıştır. Çocuklarından biri kızdır ve adı Emma'dır. Şu andaki medeni hali hakkında bilgi yoktur. Özel yaşamı hakkında fazla bir şey bilinmemektedir; çünkü yaşamının bu kısmını kendine saklamayı tercih etmektedir...

    Kariyeri

    1983'te, 17 yaşındayken, Paul Landers ve Aljoscha Rompe ile Feeling B adlı bir grupta çalmaya başlamış ve bu grupta yaklaşık 10 yıl kalmıştır. Bu grup 1990'ların ortalarında dağılmıştır. Ama Kasım 2000'de Rompe ölene kadar özel etkinliklerde biraraya gelmişlerdir.

    1994 yılında, Till Lindemann, Richard Kruspe, Oliver Riedel ve Christoph Schneider ile katıldığı Berlin Senate Metro yarışmasını kazanarak profesyonel olarak dört demo kaydetme hakkı kazanmışlardır. Sonradan Paul Landers ve en son olarak kendisinin katılması ile Rammstein doğmuştur. Aslında başta gruba katılmak istemiyordu ama sonunda kabul etti ve ilk albümleri Herzeleid (Kalp Ağrısı) üstünde çalışmaya başladılar.
#29.06.2011 17:13 0 0 0