Cantik.

Son güncelleme: 19.09.2006 20:54
  • malzemeler

    1 paket Pizza veya ekmek hamuru (630 gr)
    2 yk un

    Ic malzeme:
    250 gr orta yagli kiyma
    1 kucuk sogan, rende
    3 yk su
    Tuz
    Karabiber

    Sos:
    1 yk tereyag, eritilmis
    1/2 kap yogurt
    1/2 kap sut
    50 ml zeytin yag

    yapılışı
    Tezgahin uzerine unu serpin. Hamuru uzun bir hale getirip, 24 esit parcaya kesin (resim). Kenara koyun.

    Ic malzemeyi karisitirin. Kucuk bir kasik yardimi ile her hamur parcasinin icine bir kasik malzemenizden koyun. Agzini sikica kapayin. Kapadiginiz kisim asagiya gelicek sekilde yaglanmis pyrexe yana yana dizin.

    Sos malzemelerinizi cirpin. Pyrexin icindeki hamurlarin uzerine dokun.

    Onceden isitilmis 175 C (350 F) firinda 40 dakika kadar, uzerleri acik altin sarisi rengini alana kadar pisirin.
#21.08.2006 22:58 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.08.2006 14:36 0 0 0
  • teşekkürler paylaşım için
#17.09.2006 23:01 0 0 0
  • tariflerin için teşkkürler ellerinize sağlık su perısı
#19.09.2006 10:03 0 0 0
  • emeğine sağlık teşekkürler.
#19.09.2006 20:54 0 0 0