Going Overboard

Son güncelleme: 06.09.2011 09:08
  • Going Overboard Filmi - Going Overboard Filminin Konusu - Going Overboard Film Oyuncuları - Film Tanıtım - Nostaljik Filmler


    Yönetmen Valerie Breman
    Yapımcı Mark Daniel Jones
    Senarist Valerie Breman
    Oyuncular Adam Sandler
    Allen Covart
    Tom Hodges
    Burt Young
    Müzik Steven Scott Smalley
    Görüntü yönetmeni Ron Jacobs
    Kurgu Rusty Wiles
    Cinsi Sinema filmi
    Türü Komedi
    Renk Renkli
    Yapım yılı 1989,ABD,Kanada
    Süre 97 dakika
    Dil İngilizce
    Bütçe 200 ,000 dolar.
    noimage
    Going Overboard 1989 yılında çekilmiş bir komedi filmidir. Başrolde Adam Sandler`in oynadığı filmin bayan yönetmeni ve senaristi Valerie Breman'dır. Filmde ayrıca o dönemlerde ünlü olmyayan Billy Bob Thornton ve Billy Zane gibi ünlü aktörlerde rol almışlardır. Film Adam Sandler'in rol aldığı ilk filmdir. 1989 yılında ABD'de sinemalarda gösterilen film izleyenler tarafından olumsuz eleştiriler almıştır ve pek sevilmemiştir, ayrıca İMDB sitesinde En Kötü 100 sinema filmi listesinde ilk 50'de yer almaktadır.
    Konusu

    Schecky Moskowitz (Adam Sandler) genç bir komedyendir. Pek başarılı olmayan Schecky bir gün bir gemide garsonluk yapmaktadır. Gemide Dickie Diamond isimli bir komedyen vardır, çok komiktir ve yanında kız hiç eksik olmaz. Dickie her akşam gemide stand up gösterisi yapar ve Schecky onu çok kıskanır. Ayrıca Dickie Schecky'e bir şans bile vermez. Ancak Dickie banyoda kilitli kalınca işte o zaman komedi bölümü boştur, şimdi Schecky çıkacak ve gösterisini yapacaktır ancak pek başarılı olmayan gösterisinin ardından bir de teröristler gemiye saldırır işte o zaman olaylar karışır.
#06.09.2011 09:08 0 0 0