Malzemeler ;
200 gr'lık 4 parça Incik
½ kg Arpacık Soğan
2 adet Havuç
3 adet Sivri Biber
2 adet Kereviz
2 adet Kabak
½ Kg Domates
4 diş sarımsak
3 yemek kaşığı Yağ
Tuz, Kara Biber
Yapılışı
Tencereye etlerle beraber yağı, sivribiberi, sarmısağı koyarak üzerini geçeçek kadar su ilavesiyle pişirin.
Diğer tarafta yıkanmış ve kuşbaşı doğranmış havuç, kereviz, kabak ve arpacık soğanı hazırlayın. Etler pişmek üzere iken hazırlanmış çiğ sebzeleri ekleyin. En sonra da kabuğu soyulmuş ve kuşbaşı doğranmış domatesi koyun. Tuz ve karabiber ilave edip sebzeler ve et iyice yumuşayana kadar pişirip servis yapın.