2,5 stəkan su
1 yumurta
1 paket qabartma tozu
1 stəkan süd
125 qram ərimiş marqarin
Duz
Üstü üçün
15-20 dilim doğranmış sosiska
15-20 dilim doğranmış "həkim" kolbasası
15-20 dilim doğranmış "ovçu" kolbasası
1-2 ədəd sivri yaşıl bibər
1-2 incə doğranmış pomidor
6-7 incə doğranmış göbələk
Bir qədər kəklikotu
200 qram doğranmış holland pendiri
Sous üçün
1 stəkan ketçup
1 stəkan ilıq su
(Ketçupla suyu qarışdıraraq sous hazırlayın).
Xəmir üçün nəzərdə tutulmuş inqradientləri qarışdırın, yaxşıca yoğurun, üstünü örtərək 1 saat "dinc"ə qoyun. Daha sonra xəmiri böyük teflon tavaya nazik yayın, üstə qoyacağınız sousu və inqradientləri yerləşdirəndən sonra tavanın ağzını qapadın, vam odun üzərində 1 saat bişirin.