Tava pitsası

Son güncelleme: 18.12.2011 20:22
  • Tava pitsası terifi - Tava pitsası terkibi - Tava pitsasınin hazırlanma qaydası

    noimage

    Terkibi:

    Xəmir üçün

    2,5 stəkan su
    1 yumurta
    1 paket qabartma tozu
    1 stəkan süd
    125 qram ərimiş marqarin
    Duz

    Üstü üçün

    15-20 dilim doğranmış sosiska
    15-20 dilim doğranmış "həkim" kolbasası
    15-20 dilim doğranmış "ovçu" kolbasası
    1-2 ədəd sivri yaşıl bibər
    1-2 incə doğranmış pomidor
    6-7 incə doğranmış göbələk
    Bir qədər kəklikotu
    200 qram doğranmış holland pendiri

    Sous üçün

    1 stəkan ketçup
    1 stəkan ilıq su
    (Ketçupla suyu qarışdıraraq sous hazırlayın).

    Xəmir üçün nəzərdə tutulmuş inqradientləri qarışdırın, yaxşıca yoğurun, üstünü örtərək 1 saat "dinc"ə qoyun. Daha sonra xəmiri böyük teflon tavaya nazik yayın, üstə qoyacağınız sousu və inqradientləri yerləşdirəndən sonra tavanın ağzını qapadın, vam odun üzərində 1 saat bişirin.

    Nuş olsun..
#18.12.2011 20:22 0 0 0