Karbonad

Son güncelleme: 19.12.2011 13:41
  • Karbonad terifi ve terkibi - Karbonadın hazırlanması

    noimage

    İnqradientlər:

    8 əd. sümüksüz mal əti tikəsi
    3-4 x.q. kərə yağı
    duz
    təzə döyülmüş ağ istiot
    4-5 iri baş soğan
    1 x.q. su
    2 şüşə pivə
    85 q çörək qırıntısı
    1 ədəd bulyon kubiki (istəyə görə)

    Mal ətini döyün. 2 x.q. yağı tavada qızdırıb əti o üz-bu üz qızardın. Duz, istiot vurun. Azca su əlavə edin, bulyon kubikini əzib içinə qatın. Qoyun qaynasın.
    Soğanı nazik həlqələrə doğrayın. 1 x.q. yağda, zəif odda qızardın. Qızaranda su əlavə edin, qarışdırın. Qoyun, soğan suyu canına çəksin.
    Tavaya soğan və əti lay-lay düzün. Axırıncı soğan layı olmalıdır. Pivəni töküb qaynara düşənəcən gözləyin. Sonra qapağını qoyub yumşalanacan bişirin.
    Sobanı 220 dərəcəyədək qızdırın. Əti tavadan çıxarın, yağlanmış siniyə düzün. Tikələr bir-birinin üstünü örtsə, daha yaxşıdır. Tavada qalan soğanlı-pivəli qarışığı qaynadın və ətin üstünə tökün. Çörək qırıntılarını üzərinə səpin, qalan yağı da xırdalayaraq buraya əlavə edin. Qızaranadək sobada bişirin.
    Süfrəyə qaynadılmış kartofla verə bilərsiniz.

    Nuş olsun!
#19.12.2011 13:41 0 0 0
  • Karbonad Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 19.12.2011 13:41